Bestyrelsen

Berit Kafton Simonsen
Jeg hedder Berit, gift med Søren og sammen har vi 3 børn som alle går på skolen – Thea i lillegruppen, Bertram i mellemgruppen, Magnus i mellemgruppe/storegruppe. Min motivation for at sidde i bestyrelsen er, at give lidt tilbage af alt det vi oplever at få. Men også fordi jeg brændende ønsker at bidrage til børnenes og “de voksnes” trivsel på skolen samt et blomstrende varmt friskoleliv – så skolen også fortsat er er fantastisk sted at være. Slutteligt har jeg siddet i bestyrelsen i 2 år og glæder mig til at tage en ny “tørn” med en stærk bestyrelse.

Brian Carlsen
Jeg hedder Brian, er gift med Laila, er far til Louise i 8. klasse og Pernille der forlod skolen for 2 år siden.

Kegnæs har været utroligt god for os, som familie, og jeg vil gerne være med til at kunne give tilbage ved at deltage i bestyrelsesarbejdet.

Jens Nørsøller

Jeg hedder Jens og er far til Marie, der lige er startet i 00

Jeg ejer og driver, sammen med min kone Nana, Sønderby Strand Camping på Kegnæs.

Jeg har valgt at melde mig til bestyrelsesarbejdet, da jeg meget gerne vil være med til at skabe en fantastisk skolegang for børnene. Jeg glæder mig til at hilse på jer alle, og jeg håber, at vi i fællesskab kan fortsætte med at få trimmet skolen og dens undendørs faciliteter.

Kieran Wandahl Lass
Jeg hedder Kieran, er 36 år og far til Clara og Luca, der netop er startet i 00 og Matteo, der er i 1. – de tre er fordelt i lillegrupperne. Er gift med Christina på 11. år, bor i Høruphav og arbejder til dagligt ved OJ Electronics, hvor jeg bl.a. arbejder med strategiske kunder og forretningsudvikling. Min uddannelsesmæssige baggrund er bl.a. inden for ledelse og erhvervsøkonomi.
I fritiden har jeg nærmest altid været engageret i bestyrelsesarbejde og trænergerninger inden for sportens verden, senest i bestyrelsen for Asserballe Private Børnehus og som træner i HF Sønderborg. Dette er nu sat til side, for at kunne hellige mig bestyrelsesarbejdet her på friskolen.
Min motivation for at være en del af bestyrelsen, og tilmed påtage mig opgaven som Bestyrelsesformand, ligger i at kunne bidrage til at gøre en forskel for de kære børn og unge på vores friskole, mens min erfaring og mit netværk forhåbentligt kan komme kollektivet til gode. I vores familie er vi utroligt glade for vores unikke friskole og det nærvær vi oplever på tværs af alle aldre og tilhørsforhold. Jo stærkere kollektivet er, des større kan vi drømme og des mere kan vi opnå. Jeg glæder mig rigtig meget til at lære jer alle bedre at kende og opnå en masse sammen.

Mads Hagen
Far og Gift med Lotte. Har Simon og Ditte på skolen. Sidste år gik Nikolai ud af 9 klasse.
Jeg elsker Kegnæs Friskole. Hvilket også er hovedgrunden til at jeg bruger tid og kræfter på at sidde i bestyrelsen. Det er er for mig ekstremt motiverende at være med til at sikre at vi bevarer den skole vi alle holde af. Men også sikre, at vi hele tiden udvikler os. Skolen står efter ferien med en ny bestyrelse, en ny leder og 3 nye lærere. Det bliver en spændende tid og jeg glæder mig vildt meget til at tage hul på et nyt skoleår og har et stort håb om at alle lige giver de nye på skolen en ekstra kærlig tanke, et kram og en hjælpende hånd

Mona Svane Christensen
Kære jer. Mit navn er Mona Svane Christensen, jeg er gift med Brian Svane Christensen. Sammen har vi tre døtre, hvoraf de to allerede er så heldige at have deres gang på vores skønne skole. Vi har været på skolen siden 2018, hvor Vibe startede i Annettes lillegruppe, her er hun fortsat. Luna på 10 år går i Mettes mellemgruppe. Lillesøster Flora er snart 3 år og er skrevet op til skolestart i 2023. Fælles for de store piger er, at de elsker skolen, de elsker lærerne og den helhed som Kegnæs friskole kan tilbyde.

Min motivation for at være en del af bestyrelsen er ret enkel. Jeg vil rigtig gerne give noget igen. Vores piger stortrives. De er trygge og de udvikler sig fagligt og socialt, det gør de blandt andet fordi, de har verdens mest engagerede og dygtige lærere. Børnenes og lærernes trivsel er vigtig for mig, og det vil jeg meget gerne arbejde for i bestyrelsen.
Jeg er uddannet og arbejder som lærer, derfor er skolen et fagområde, jeg brænder for, og som jeg vil elske at være med til at udvikle på og forandre positivt fremadrettet.

Pernille Inge-Marie Nielsen
Jeg hedder Pernille Inge-Marie Nielsen, 30 år er jeg og sammen med Emil har jeg 3 unger. Karl på 9 måneder, Freja på 5 år og Felix på 7 år. Vi stod for over to år siden og skulle beslutte, hvor Felix skulle starte i skole. Så samtlige skoler i nær og fjern blev besøgt. Og uden tøven valgte vi Kegnæs. Vi har altid følt, at det er noget, vi har valgt til som familie. Og vi elsker det. Det sure med det søde – men mest af alt elsker vi fællesskabet, som fylder så meget på denne skole. Jeg er med i bestyrelsen for at holde fast i netop denne fællesskab-følelse. Hvor vi på den anden side af 9. klasse får nogle unge mennesker ud, som kender sig selv, har fået fodret kreativiteten og kender vigtigheden i at være god ved sine medmennesker. Min spidskompetence i bestyrelsen er at få ideer, skabe sociale rammer og så er jeg i al beskedenhed ret fornuftig til at se på muligheder frem for begrænsninger.

Signe Schack Noesgaard
Jeg har i forbindelse med min cand. mag. og ph.d. i pædagogik observeret undervisning og børneliv på talrige danske skoler. Alligevel blev jeg i januar 2018, da vi besøgte friskolen første gang, fuldstændig blæst bagover. Aldrig har jeg oplevet så meget nærvær, ro og fællesskab. Der var ingen vej tilbage! I dag går vores Bertil og Sørine i hver deres lillegruppe og Arthur går i Mettes mellemgruppe. Skolen har givet vores børn så utrolig meget og gør det hver evig eneste dag. Jeg er meget glad for at kunne give lidt tilbage som bestyrelsesmedlem.
Glæder mig til at skabe drømme sammen:)

Thomas Bauer
Hej. Jeg har været forældre på friskolen siden 2013 hvor Eithne og jeg meldte alle tre børn ind…ja og egentlig også os selv. Nu har vi kun Emmet i 6.klasse tilbage på skolen. Hvor blev den tid lige af? Jeg husker starten som en “game-changer” og mit livs “aha-oplevelse”. 2013 blev vendepunktet for en lang periode, hvor det fulde tunge ansvar for børnenes trivsel i skolen blev løftet af vores skuldre. Det var også en tid, hvor vi skulle lære noget nyt om os selv, som forældre, og justere vores forventninger til vores børn og hvad en skole er for en størrelse.
Jeg tænker, at “Kegnæs Friskole”-brændstof er et miks af; positiv tænkning, uselviskhed, kærlighed, hjælpsomhed og engagement (der er flere ingredienser i mikset). Det er i grunden en underlig ressource; det kommer ud af det vi alle har tilsammen, det som vi tager og det som vi giver. Jeg sidder i bestyrelsen for 6.år. Jeg har allerede konstateret, at det er nogle dejlige, energiske og festlige mennesker I har stemt ind i bestyrelsen 😀 og jeg glæder mig til at arbejde sammen med dem.
Jeg arbejder til dagligt med produktsikkerhed i elektroniske produkter ved Danfoss i Nordborg.
Vi ses snart.

Kegnæs Friskole på Google Maps

Kegnæs Friskole
Østerbyvej 11
6470 Sydals, Sønderborg

CVR: 27228321
P-nummer: 1003326011

Telefon: 74 40 52 94
Email: kontoret@kegnaes-friskole.dk