Intra – friskolens intranet

Sådan fungerer det

Intra består af delte dokumenter, i første omgang lister, senere muligvis tilmelding til arrangementer, fotos, referater og den slags. De fleste brugere har som udgangspunkt kun adgang til at læse dokumenterne, ikke adgang til at ændre i dem. Udvalgte nøglepersoner (primært Lissi) ajourfører dokumenterne hvorefter det opdaterede dokument er tilgængeligt øjeblikkeligt… Altid den seneste version på det samme sted.

Sådan får du adgang

Hvis skolen kender din email-adresse vil du modtage en invitation på email. Der skal være knyttet en google konto til din emailadresse. Er der ikke det, vil du blive blive bedt om at oprette en første gang du logger på intra. Du kan anvende din almindelige emailadresse hertil, det behøver altså ikke være en gmail.com adresse (se video nederst). Har du en gmail.com adresse eller en android telefon, har du allerede en google konto. Herefter kan du logge med nedenstående link.

Hvad hvis det ikke virker?

Så fortvivl ikke, kontakt bjarne.oldrup@gmail.com og vi finder en løsning. Når vi har fået nogle erfaringer med intra, filer vi de skarpe kanter af og får lavet en bedre vejledning.

Intra virker også på mobilen. Aller bedst hvis du benytter Google Chrome eller Google Drev.

Kegnæs Friskole på Google Maps

Kegnæs Friskole
Østerbyvej 11
6470 Sydals, Sønderborg

CVR: 27228321
P-nummer: 1003326011

Telefon: 74 40 52 94
Email: kontoret@kegnaes-friskole.dk

Fejl og mangler?
Kontakt: webmaster@kegnaes-friskole.dk