Bestyrelsen

Velkommen 9 Om skolen 9 Bestyrelsen

Bestyrelsen

– Bestyrelsen på Kegnæs Friskole består af fem medlemmer valgt af forældrekredsen og to medlemmer valgt af skolekredsen. Medlemmerne vælges for 2 år af gangen.
I tillæg til bestyrelsesmedlemmerne vælges der årligt to suppleanter, der aktivt deltager i bestyrelsesarbejdet.

Mona Svane Christensen (Forkvinde)

Mit navn er Mona Svane Christensen, jeg er gift med Brian. Sammen har vi tre døtre, hvoraf de to allerede er så heldige at have deres gang på vores skønne skole. Vi har været på skolen siden 2018, hvor Vibe startede i Annettes lillegruppe, efter ferien starter er nyt kapitel- nemlig livet i en mellemgruppe.
Luna på 12 år går i skrivende stund i Mettes mellemgruppe, men rykker i storgruppen efter sommerferien.
Lillesøster Flora er snart 5 år, og er skrevet op til skolestart i 2023. Fælles for de to store piger er, at de elsker skolen, de elsker lærerne og den helhed som Kegnæs friskole kan tilbyde.
Min motivation for at være en del af bestyrelsen er ret enkel. Jeg vil rigtig gerne give noget igen. Vores piger stortrives, de er trygge og de udvikler sig fagligt og socialt, det gør de blandt andet fordi de har verdens mest engagerede og dygtige lærere. Børnenes og lærernes trivsel er vigtig for mig, og det vil jeg meget gerne arbejde for i bestyrelsen. På vores friskole spiller fællesskabet en kæmpestor rolle- det vil jeg glæde mig til, fortsat at få i spil på bedst mulig vis.
Jeg er uddannet og arbejder som lærer, derfor er skolen et fagområde, jeg brænder for, og som jeg vil elske at være med til at udvikle på og forandre positivt fremadrettet.

Jens Nørsøller (Næstformand)

Jeg hedder Jens og er far til Marie, der lige er startet i 00.
Jeg ejer og driver, sammen med min kone Nana, Sønderby Strand Camping på Kegnæs.
Jeg har valgt at melde mig til bestyrelsesarbejdet, da jeg meget gerne vil være med til at skabe en fantastisk skolegang for børnene. Jeg glæder mig til at hilse på jer alle, og jeg håber, at vi i fællesskab kan fortsætte med at få trimmet skolen og dens undendørs faciliteter.

Nicolai Kirkegaard (Kasserer)

Jeg hedder Nicolai og bor på Katkær i Hørup sammen med Jennifer, Silje og Freja. Silje går i Lillegruppen. Vi er nye forældre på Kegnæs Friskole, da Silje startede i sommeren 2023. I min fritid nyder jeg at tilbringe tid med familien, spille fodbold & padel.

Til dagligt arbejder jeg hos Danfoss i Gråsten. Min uddannelsesmæssige baggrund er HD Regnskab og økonomistyring.

Min motivation for at være en del af bestyrelsen er at jeg gerne vil være med til at videreudvikle Kegnæs Friskole samt bringe mine kompetencer i spil i min rolle som kasserer.

Marianne Due-Hansen (Sekretær)

Jeg hedder Marianne og jeg bor nu på 10ende år på Kegnæs sammen med min mand Henning, vores datter Vigga og vores kat Else Pelse. Vigga går i 1 kl. i Ronnis lillegruppe og som forældre har jeg haft et kendskab til skolen i godt og vel 3 år. 

Min motivation for at være en del af bestyrelsen er at skolen, børnene, de ansatte og forældrene betyder meget for mig, og min datter stortrives i rammerne på lige netop denne skole. Derfor vil jeg gerne være med til at sikre at skolen kan blive ved med at skabe de gode rammer for vores børns udvikling og trivsel.

Jeg har siden 2013, været uddannet som psykolog og har i en årrække beskæftiget mig inden for børne- og ungeområdet i form af mit virke som skolepsykolog, i forebyggende indsatser og nu som familiebehandler på familiecenteret i Sønderborg. Disse erfaringer regner jeg med at kunne trække på og sammen med resten af bestyrelsen, skolens ansatte, forældre og eleverne vi jeg gerne være med til at støtte op om denne friskole og vores gode udviklende fællesskab.

Tine Kjeldsen
Tine Kjeldsen

Jeg hedder Tine, er bankuddannet og er mor til Vagner, Margith og Alfred. Jeg bor i Sønderby på Kegnæs og har haft børn på Kegnæs Friskole siden 2015 hvor Vagner startede i 0 klasse.
For mig er det vigtigt at der er god trivsel på skolen, både i lærergruppen og blandt eleverne.
Jeg vil gøre mit bedste for at bidrage til at vi har en god skole her og nu, men også at vi kigger frem og også tænker Kegnæs Friskole om 2, 5 og 10 år.

Maria Steinvig

Tekst på vej!

Mette Brudvig Astrup

Jeg hedder Mette Brudvig Astrup og gift med Mathies, og jeg er mor til tre dejlige børn, som alle går på Kegnæs Friskole. Vi er ret nye og har kun været familie på skolen siden oktober 2022, hvor Mathilde startede i Betinas gruppe (5. årgang). Det var så god en oplevelse, at William i januar i år startede i Idas gruppe (2. årgang), og Sebastian 1. maj startede nulte-nulte.

Skolen passer til os som familie, fordi prioriteter som tryghed, ordentlighed, omsorg for hinanden og det forpligtende fællesskab er det, vi trives i. Og det er det, Mathies og jeg som forældre gerne vil have, at vores børn vokser op i. Både fordi det skaber et godt skole- og børneliv nu, men i lige så høj grad for de mennesker, vi ønsker de skal udvikle sig til at blive som voksne.

Det er årsagen til, at jeg har valgt at sidde med i bestyrelsen. Her kan jeg være med til at værne om og styrke netop de værdier sammen med en dejlig gruppe lige så engagerede forældre, der også har lyst til at være med til at løfte det ansvar i bestyrelsen. Det kræver nemlig gode rammer og vilkår for både børn og voksne, hvis en sådan kultur skal kunne blomstre.

Jeg er i skrivende stund 39 år gammel, og i mit arbejde er jeg Kommerciel Direktør i GOTO Sønderborg Fonden.

Jeg har været med i bestyrelsen siden 30. marts og sidder med i en arbejdsgruppe, hvor vi arbejder med at beskrive og formidle skolens værdigrundlag samt engagere forældrene til at deltage i friskolelivet.

Henrik Vendelbo Hindkjær

Jeg hedder Henrik og bor i Høruphav sammen med min kone Elise og vores søn Herman.

Herman er ved at være færdig med sit første år på Kegnæs Friskole. Et år som på alle måder har været fantastisk og med trivsel i højsædet.
I min fritid elsker jeg at være sammen med min familie, spille padel og være ude i naturen.
Til daglig arbejder jeg som konsulent i Tidlig Forebyggelse i Aabenraa Kommune, hvor jeg hjælper familier med at få deres børn til at genfinde trivsel i livet.
Min motivation for at være en del af bestyrelsen på Kegnæs Friskole er, at jeg vil bidrage, med alt det jeg kan. Jeg vil være med til at holde fast i alt det skønne skolearbejde, vi som forældre har været vidner til indtil nu.
Jeg er generelt stor fan af de frie skoler og de Grundtvig/Koldske skoletanker.
Jeg har selv både gået på efterskole og højskole. Jeg er oprindelig uddannet lærer fra Den Frie Lærerskole i Ollerup, som uddanner lærere til de frie skoler. Jeg har senere hen uddannet mig til narrativ psykoterapeut, supervisor og familieterapeut.
H.C. Carstensen

tekst pa vej!

Formandens beretning

Hvert år fremlægger Bestyrelsesformanden på vegne af bestyrelsen sin beretning, der i hovedtræk opsummerer det seneste års vigtigste aktiviteter på friskolen. Den giver også Bestyrelsesformanden lejlighed til at fremlægge visioner for fremtiden og det arbejde der venter. Her bliver man kort og godt klogere på, hvad der er sket og skal ske på Kegnæs Friskole.

Referat fra generalforsamling

Én gang årligt afholder Kegnæs Friskole sin generalforsamling jævnfør vedtægterne.
Her vælges friskolens bestyrelse også.