Bestyrelsen

Velkommen 9 Om skolen 9 Bestyrelsen

Bestyrelsen

– Bestyrelsen på Kegnæs Friskole består af fem medlemmer valgt af forældrekredsen og to medlemmer valgt af skolekredsen. Medlemmerne vælges for 2 år af gangen.
I tillæg til bestyrelsesmedlemmerne vælges der årligt to suppleanter, der aktivt deltager i bestyrelsesarbejdet.

Mona Svane Christensen (Næstforkvinde)

Mit navn er Mona Svane Christensen, jeg er gift med Brian. Sammen har vi tre døtre, hvoraf de to allerede er så heldige at have deres gang på vores skønne skole. Vi har været på skolen siden 2018, hvor Vibe startede i Annettes lillegruppe, efter ferien starter er nyt kapitel- nemlig livet i en mellemgruppe.
Luna på 12 år går i skrivende stund i Mettes mellemgruppe, men rykker i storgruppen efter sommerferien.
Lillesøster Flora er snart 5 år, og er skrevet op til skolestart i 2023. Fælles for de to store piger er, at de elsker skolen, de elsker lærerne og den helhed som Kegnæs friskole kan tilbyde.
Min motivation for at være en del af bestyrelsen er ret enkel. Jeg vil rigtig gerne give noget igen. Vores piger stortrives, de er trygge og de udvikler sig fagligt og socialt, det gør de blandt andet fordi de har verdens mest engagerede og dygtige lærere. Børnenes og lærernes trivsel er vigtig for mig, og det vil jeg meget gerne arbejde for i bestyrelsen. På vores friskole spiller fællesskabet en kæmpestor rolle- det vil jeg glæde mig til, fortsat at få i spil på bedst mulig vis.
Jeg er uddannet og arbejder som lærer, derfor er skolen et fagområde, jeg brænder for, og som jeg vil elske at være med til at udvikle på og forandre positivt fremadrettet.

Kate Petersen
Chris (Formand)

Jeg hedder Chris og bor på Katkær i Hørup sammen Sørine, Bertil og Arthur, der går i henholdsvis Lillegruppen, Mellemgruppen og Storegruppen. Vi har gået på Kegnæs Friskole de sidste 4 år, og vi nyder at være en del af det stærke fælleskab. I min fritid elsker jeg at cykle, lave mad og spille guitar.

Jeg vil gerne være med til at skabe nogle fantastiske rammer på Kegnæs Friskole, og bidrage til at både børnene og medarbejderne trives og udvikler sig. Jeg har arbejdet med salg, ledelse, finans og digitalisering de sidste 18 år, og glæder mig til at bringe disse kompetencer i spil i min rolle som kasserer.

Jens Nørsøller (Kasserer)

Jeg hedder Jens og er far til Marie, der lige er startet i 00.
Jeg ejer og driver, sammen med min kone Nana, Sønderby Strand Camping på Kegnæs.
Jeg har valgt at melde mig til bestyrelsesarbejdet, da jeg meget gerne vil være med til at skabe en fantastisk skolegang for børnene. Jeg glæder mig til at hilse på jer alle, og jeg håber, at vi i fællesskab kan fortsætte med at få trimmet skolen og dens undendørs faciliteter.

Tine Kjeldsen
Tine Kjeldsen

Jeg hedder Tine, er bankuddannet og er mor til Vagner, Margith og Alfred. Jeg bor i Sønderby på Kegnæs og har haft børn på Kegnæs Friskole siden 2015 hvor Vagner startede i 0 klasse.
For mig er det vigtigt at der er god trivsel på skolen, både i lærergruppen og blandt eleverne.
Jeg vil gøre mit bedste for at bidrage til at vi har en god skole her og nu, men også at vi kigger frem og også tænker Kegnæs Friskole om 2, 5 og 10 år.

Søren

Som der står ovenfor hedder jeg Søren. Jeg ER far til et barn på skolen, som dog ønsker at være anonymt da det ellers er “pinligt”. Og det må man jo tage til efterretning! 😉

Jeg er selvstændig erhvervsdrivende til daglig, og har meldt mig til bestyrelsesarbejdet fordi jeg, (måske naivt!) tror på at jeg kan bidrage med et friskt perspektiv til skolens drift og udvikling, både i kraft af min baggrund og som relativt ny forælder på skolen. Det bliver spændende.

Kieran Wandahl Lass

Jeg hedder Kieran og er far til Clara og Luca, der går i Lillegruppe, og Matteo der går i Mellemgruppe.
Gift med Christina og sammen med vores 3 herlige banditter bor vi i Høruphav.
Til dagligt arbejder jeg hos OJ Electronics i Sønderborg. Min uddannelsesmæssige baggrund er bl.a. inden for ledelse og erhvervsøkonomi.

Min motivation for at være en del af bestyrelsen, og tilmed påtage mig ansvaret og opgaven som Bestyrelsesformand for tredje år i streg, ligger i at kunne bidrage til at gøre en forskel for de kære børn og unge på vores friskole. Samtidig kan min erfaring, mit drive og mit netværk forhåbentligt komme fællesskabet til gode.
I vores familie er vi utroligt glade for vores unikke friskole og det nærvær vi oplever på tværs af alle aldre og tilhørsforhold. Jo stærkere fællesskabet er, des større kan vi drømme og des mere kan vi opnå.

Maria Steinvig

Tekst på vej!

Julie Lynn Martin

Tekst på vej !

Mette Brudvig Astrup

Tekst på vej !

Formandens beretning

Hvert år fremlægger Bestyrelsesformanden på vegne af bestyrelsen sin beretning, der i hovedtræk opsummerer det seneste års vigtigste aktiviteter på friskolen. Den giver også Bestyrelsesformanden lejlighed til at fremlægge visioner for fremtiden og det arbejde der venter. Her bliver man kort og godt klogere på, hvad der er sket og skal ske på Kegnæs Friskole.

Referat fra generalforsamling

Én gang årligt afholder Kegnæs Friskole sin generalforsamling jævnfør vedtægterne.
Her vælges friskolens bestyrelse også.